IT biztonság

Az IT biztonságról kialakított kép a technológia fejlődésével folyamatosan változik. Nemzetközi tanácsadó cégek felméréseire támaszkodva a legnagyobb fenyegetést már nem a külső veszélyek, hanem a szervezeten belül lévő és a szervezetbe belátást, bejárást élvező emberek jelentik.

Európai nagyvállalatok 26 százaléka, amerikai cégek 47 százaléka hozta nyilvánosságra, hogy jelentős veszteségeket szenvedtek el a menedzselt belső adatvédelem hiánya miatt. A hangsúly a határ- és infrastruktúra védelemről, mára áttevődött a vállalati belső veszélyek megelőzésére, elhárítására.

Az Antotech IT Solutions-nél az informatikai biztonság legújabb generációját képviseljük. A belső védelem területén belül foglalkozunk:

Felhasználói szintű védelemmel

Szerver oldali védelemmel

Vállalati adatvagyon menedzsmenttel

Nagyvállalati fájlvédelemmel

Rendszereink megfelelnek az információs technológia biztonsági követelményeinek és rendelkeznek az iparág kötelező biztonsági tanúsítványaival. Segítségükkel megteremthetjük az alkalmazottak által elvárt modern munkakörnyezetet, amely a vállalat által támasztott legnagyobb biztonsági követelményeket egyaránt kielégíti.