A Uci2i a videokonferencia és a vizuális kommunikáció jövőbe mutató megoldása. Platform és eszköz független globális szolgáltatás.

Hatékonyabb ügyfél és partner kommunikáció

A video a legjobb megoldás az ügyfelekkel, partnerekkel történő kapcsolattartásra. Mindehhez már nem szükséges nagyobb beruházás.

Együttműködés és produktivitás

Az együttműködést támogató videokonferencia használatával felgyorsíthatja üzleti folyamatait és növelheti a megbeszélések, üzleti döntések eredményességét.

Boldogabb, hatékonyabb kollégák

A Uci2i által biztosított rugalmas szolgáltatásnak köszönhetően a dolgozók bárhol, bármikor elvégezhetik feladataikat. Ez nagymértékben elősegíti a munkavállalók hatékonyabb és eredményesebb munkavégzését.

Költséghatékonyság

A videó használatával jelentősen csökkenthetők a helyi és nemzetközi utazások, amelynek következtében idő és pénz takarítható meg, de csökkenthető a szén-dioxid kibocsátás is. A Uci2i bevezetésével azonnali üzleti eredmények érhetők el.

A Uci2i egy minden cég számára megfizethető és teljes mértékben támogatott „minden az egyben” video konferencia megoldás.

Növekedés

A virtuális kommunikáció segítségével elősegítheti cége, vállalata versenyképességének javítását.

Virtuális tárgyalók

A point-to-point kapcsolaton túl a Uci2i virtuális tárgyaló szolgáltatása lehetővé teszi több helyszín több résztvevőjének együttes konferenciabeszélgetését. A funkció bárhol, bármikor, bármilyen eszközről elérhető.

Biztonság és kompatibilitás

A Uci2i együttműködik a legtöbb ismert videokonferencia eszköz gyártójával. A Uci2i adatközpontjai megfelelnek az iparági biztonsági előírásoknak, amelyek így nemcsak gyors és stabil, de biztonságos kapcsolatot is biztosítanak.

A Uci2i segítségével minden vállalkozás számára elérhetővé válik a magas minőségű video kommunikáció mindennapi használata. A megoldás használatával a magas minőség és rugalmasság mellett jelentős mennyiségű idő és költség takarítható meg, mivel mellőzhető a költséges háttér infrastruktúra, a képzések és a támogatási költségek.

Érdekli megoldásunk? Szeretne további tájékoztatást kapni? Írjon nekünk!