A Soonr segítségével jelentősen növelhető a cégek üzleti hatékonysága magas adatbiztonság mellett. A Soonr optimális megoldás üzleti, informatikai és biztonsági szempontból egyaránt.

Fájlszerver felhő

A Soonr egyszerű és megfizethető megoldást kínál digitális tartalmainak tárolására és menedzselésére. Cserélje le költséges és nehezen kezelhető rendszereit, FTP, SharePoint, NFS és MFT alkalmazásait vagy Dropbox, Toldacuccot és hasonló megoldásait. Csökkentheti tárhelyei számát, adatforgalmát és költségeit, az informatikusok által megkövetelt biztonság mellett.

Egyszerű és biztonságos fájlmegosztás

A Soonr segítségével egyszerűen megoszthat fájlokat vállalaton belül vagy akár partnereivel és ügyfeleivel is. Egere segítségével csak húzza be a tartalmakat a Soonr-be, legyen az akár egy nagyméretű médiafájl vagy egy rövid szöveges dokumentum.

Mobil tartalommenedzsment

Több irodája van eltérő földrajzi helyeken? Munkatársai mindig úton vannak? Esetleg mindenkinek más típusú mobilkészüléke van? Nem probléma! A Soonr segítségével valós időben dolgozhatnak együtt bármikor, bárhol és bármilyen készüléken.

Együttműködés és projektek

A Soonr jelentősen növeli vállalata dolgozóinak termelékenységét. Nem kell többé aggódnia elveszett fájlok és adatok miatt, vagy a korábbi verziók visszakeresésével bajlódnia. Csoportmunka a közös online munkafelületen.

Dokumentum és tartalomkezelés

A Soonr nemcsak tárolja adatait, fájljait egy adott helyen, hanem a segítségével pillanatok alatt rendszerezheti és megoszthatja dokumentumait és média tartalmait.

Szinkronizálás és backup

A Soonr használatával búcsút mondhat a fájlok verziófrissítése miatt keletkezett adatvesztéseknek, vége a közös szerkesztésekből adódó ütközéseknek, nincsen több e-mail melléklet és nem mentett változtatás, vagy frissítés. A Soonr felhőben tárolt tartalmakat közvetlenül elérheti számítógépe asztaláról. A Soonr aktív backup funkciója gondoskodik róla, hogy az Ön fájljai mindig biztonságban legyenek, és soha ne vesszenek el. A rendszer a legmagasabb biztonsági követelmények mellett automatikusan tárolja a tartalmakat egy központi szerveren.

Privát adatközpontok

A soonr nem áll szóba idegenekkel. Ehelyett több saját adatközpontot üzemeltet világszerte. A soonr adatközpontok SAS70 minősítéssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy az Ön adatai a legszigorúbb előírások szerint, folyamatosan ellenőrzött és tesztelt környezetben kerülnek tárolásra. Az adatközpontok folyamatos, 24/7/365 fizikai ellenőrzés alatt állnak és a fizikai hozzáférés szigorúan korlátozott. A szerverek fizikai elérése lehetetlen a többszintű bejelentkezési folyamat elvégzése nélkül, amely magába foglalja a speciális beléptető kártyák és a biometrikus ellenőrzést is. Erre csak néhány ember jogosult. A szerverek egyenként rendelkeznek redundáns tárolóegységgel, tápegységgel és tartalék akkumulátorokkal, amely kizárja a leállást. A redundáns hűtés és tűzoltó rendszer, valamint megelőző automatika tovább növeli adatai biztonságát.

Videók

A soonr segítségével üzleti tartalmait online kezelheti és bárhonnan hozzáférhet azokhoz, vagy megoszthatja másokkal. Továbbá lehetővé teszi, hogy cégének különböző részlegei hatékonyan és valós időben tudjanak együttműködni, valamint információt cserélhessen partnereivel, illetve ügyfeleivel pénzügyi intézetek által megkövetelt biztonsági előírásoknak megfelelően.

Érdekli megoldásunk? Próbálja ki!