Az ObserveIT úttörő szerepet játszik a felhasználói tevékenységek nyomon követésében, auditálásában

Rendszergazdák

Auditáljon minden műveletet, ami a kritikus üzleti adatokat tároló szerverein történik. Kövesse a konfiguráció változásokat, kerülje el az üzleti adatokkal való visszaélést.

Külső üzemeltetők

Biztosítsa, hogy a külső partnerek nem lépnek túl hatáskörükön és csak a szükséges feladatokkal foglalkoznak. Óvja meg kritikus adatait a visszaélésektől!

Üzleti felhasználók

Ellenőrizze és auditálja kritikus üzleti alkalmazásai működését, előzze meg a belső felhasználók visszaéléseit és az illetéktelen adatokhoz való hozzáférést.

Videók

Az egyetlen megoldás, amely személyre szabott, összetett analitikákkal, hatékony vizsgálati módszerekkel és valós idejű riasztásokkal lép fel az egyre növekvő felhasználó-alapú fenyegetésekkel szemben. A teljesen szoftver alapú megoldással azonnali eredmények érhetők el. A rövid bevezetést követően azonnal nyomon követhető a kritikus üzleti adatokat tároló szervereken keresztül történő összes felhasználói művelet. A gyanús tevékenységekre történő valós idejű figyelmeztetésekkel, a részletesen rögzített és auditált eseményekkel az ObserveIT egyedülálló módon segíti a vállalatokat értékes adataik megőrzésében.

Érdekli megoldásunk? Szeretne további tájékoztatást kapni? Írjon nekünk!