A MobileXpense segítségével hatékonyan menedzselheti vállalata utazási és reprezentációs költségeit az útindítástól, a jóváhagyási folyamatokon keresztül a könyvelésig.

Elektronikus adatintegráció

A vállalat alkalmazottainak hitelkártyával vagy más bankkártyával történő költéseit a rendszer automatikusan nyilvántartásba veszi. Az egyéb tranzakciók során keletkezett kiadások egy web-interfész segítségével szintén összegyűjtésre és rögzítésre kerülnek. Bárhol és bármikor történjen is a kiadás a vállalat számlájának terhére, az összes tranzakció folyamatosan figyelemmel kísérhető, feldolgozható és ellenőrizhető. A MobileXpense rugalmasan integrálható vállalatirányítási, HR, utazási, mobil szolgáltatói és számos egyéb rendszerrel.

Megfelelés és betartatás

A MobileXpense nemzetközi tapasztalatok alapján kifejlesztett, több éve bevált megoldása által egy előre definiált költségkezelési folyamatmodul érhető el. Lehetőség van a meglévő költségkezelési folyamatok és szabályrendszerek integrálására, amely így teljes, valós idejű és közvetlen rálátást biztosít a pénzügyekre. A rendszer automatikusan ellenőriz minden egyes költségtételt és összeveti azokat a vállalat pénzügyi előírásaival, valamint a helyi jogszabályokban előírtakkal.

A teljes folyamatot a manuális munkavégzés bekerülési költségének töredékéért végezheti el a szoftver segítségével. Mindezeken felül a valós idejű, részletes és megbízható adatokon keresztül teljes rálátást kap a szervezet utazásokkal és egyéb reprezentációs költségekkel kapcsolatos pénzügyeire, lehetővé téve az eredményes döntéshozatalt, beszerzést és a költségszabályozással a teljesítés maximalizálását.

Vezetői jelentések és összetett analitikák

A fejlett jelentéskészítő modul segítségével mindig naprakész, pontos áttekintést kap vállalata utazási kiadásainak alakulásáról. Valós idejű, 360 fokos rálátást szerezhet egy forrásból a szervezet összes, utazással és egyéb reprezentációs tevékenységével kapcsolatos költéseire. A szükséges adatok valós idejű átláthatósága a vállalati hierarchiával összhangban a maximális optimalizáció, valamint a hatékony döntéshozatal érdekében. Egyszerűen testre szabható riportok és grafikonok, valamint számos adatexportálási lehetőség.A helyes adatok birtokában további szabályozásokkal, illetve a beszerzés hatékonyabbá tételével pedig tovább csökkenthetők kiadásai.

Könnyű használat, sikeres bevezetés

A MobileXpense fejlett egy testre szabható, a vevői igényhez alakítható és konfigurálható platform. Az alkalmazás működése teljes mértékben a vállalati irányelvekhez, munkafolyamatokhoz, pénzügyi előírásokhoz igazítható. A felhasználói felület arculata igény szerint testre szabható. A rendszer elérhető a világ legtöbb nyelvén és mivel a legtöbb folyamat automatizált, működése minimális felhasználói beavatkozást igényel.

Biztonság

A MobileXpense a rendszerbe felvitt adatok maximális biztonságát garantálja. Szerverei a ma elérhető legfejlettebb védelmi rendszerrel vannak ellátva és a legszigorúbb nemzetközi biztonsági előírások szerint működnek. A szolgáltatás a nemzetközi ISAE 3402 TYPE II és ISO 27001 előírások betartásával működik.

A teljes utazásszervezést és annak pénzügyi elszámolását kezelő nyílt, end-to-end rendszer, amely megfelel a vállalati és helyi jogi-, pénzügyi előírásoknak.

Videók

Az utazással és annak költségkezelésével kapcsolatos vállalati szabályok és folyamatok szerint konfigurált MobileXpense által radikálisan csökkenthető a ráfordított munkaórák száma és az erőforrás szükséglete. Automatizált útindítási, jóváhagyási, ellenőrzési és költség-elszámolási folyamatok egy integrált rendszerben. Lehetőség van a különböző szervezeti egységek változó költségszabályozása szerinti testre szabásra is. Az előírásokkal ellentétesen végrehajtani kívánt különféle műveletek szűrése az utazás tervezési fázisától a költségelszámolásig. A szabályokkal egyező tételek automatikus jóváhagyása és megfelelő helyre történő továbbítása a folyamatfázisnak megfelelően. A kérdéses költségelszámolások ellenőrzését és könyvelését leegyszerűsítő un. intelligens „reason code”-ok. Testre szabható riportok és elemzések.

Érdekli megoldásunk? Szeretne további tájékoztatást kapni? Írjon nekünk!