A Mail2Cloud egy forradalmian új e-mail menedzsment platform, mely számos innovatív eszközt kínál egyben, amelyek javítják az e-mailes kommunikáció hatékonyságát és növelik a felhő alapú tárhely értékét.

E-mail archiválás

Levelező rendszerünket összeköthetjük különböző felhő alapú tárhelyekkel (például a Box-szal). A Mail2Cloud így kliensre telepített szoftver nélkül valós időben, automatizáltan menti és rendszerezi kimenő-bejövő leveleinket és azok mellékleteit. Az innovatív keresőmotornak köszönhetően rákereshetünk feladóra, tárgyra, levél tartalmára, csatolmányra és a csatolmány tartalmára egyaránt. Az archiválás az előírásoknak megfelelően, felhasználói beavatkozás nélkül történik.

Audit

Ez a funkció fontos eszköz vezetők és adminisztrátorok részére, akiknek figyelemmel kell kísérniük a vállalati e-mail forgalomban átmenő fontos információkat. A szolgáltatás előre konfigurált attribútumok alapján elemzi és értékeli a kimenő és bejövő e-mail forgalmat, majd kiszűri a releváns üzeneteket, mellékleteket és ellenőrzés céljából menti azokat a felhő tárhelyen.

Alkalmazottak produktivitását támogató szolgáltatások

Csatolmány menedzsment

Előre konfigurálható szabályok és beállítások alapján valós idejű, automatizált e-mail melléklet kezelés. Tartalommenedzsment és háttérben futó automatikus fájlkezelés, amibe beavatkozási lehetőséget nyújt a rendszer. Dokumentumaink tetszés szerint rendszerezhetők és visszakereshetők partnerek, tárgy, témakör, fájlformátum…stb. alapján. Postafiókunk mérete jelentősen csökkenthető a csatolmányok automatizált kimentése és rendszerezése által.

Linkek és csatolmányok nyomon követése

A szolgáltatás automatikusan ellenőrzi és nyomon követi a levelezőrendszereken kiküldött különböző fájlokat és hivatkozásokat. Hivatkozás küldése és fogadása esetén is ellátja az üzeneteket a csatolmányt jelző gemkapoccsal, hogy azok a levelezőrendszerben kereshetők legyenek. Valós idejű értesítést küld és jelentést készít az így kiküldött fájlokkal kapcsolatos eseményekről. A jelentésben ellenőrizhetjük, hogy a fogadó fél megnyitotta-e a levelünket, rákattintott-e az átküldött hivatkozásunkra és letöltötte-e a csatolmányunkat. Azt is láthatjuk, hogy a fogadó fél földrajzilag hol helyezkedik el.

E-mail küldés kezelés

Leveleinket jelszóval láthatjuk el, beállíthatunk kiküldési időzítéseket, visszahívást és automatikusan, időre megsemmisülő e-maileket.

Szervezeti levelezésben lévő releváns információk begyűjtése és mentése külön mappában

A szoftver az IMAP technológiát használva feltérképezi az egyes felhasználók mappáit, majd az előre elkészített beállításoknak megfelelően begyűjti és menti a vállalat számára fontos információkat (teljes e-mailek, dokumentumok, képek, névjegyek, naptárbejegyzések, stb.). Gyorsan lekérhető például egy adott ügyfélnek kiküldött összes .doc és .pdf kiterjesztésű fájl, vagy akár visszahívható és mappákba rendezhető az összes fénykép.

Videók

A fenti funkciók használatához nincs szükség tréningre, nem kell szoftvert telepíteni, és a megszokott munkafolyamatokat sem kell megváltoztatni. Gyorsan és fájdalommentesen vezetheti be vállalata részére. A Mail2Cloud használatával jelentősen növelheti cége irodai hatékonyságát, fokozott adatbiztonság és alacsonyabb IT költségek mellett.

A mail2 cloud magyar weboldalához