A FinalCode vezető iparági fájltitkosítást biztosít bármilyen méretű szervezet számára, továbbá lehetővé teszi a fájlhasználat felügyeletét és perzisztens védelmet biztosít az adatok teljes életciklusán keresztül bárhova is kerüljenek azok

Tartós fájlvédelem

Az erőteljes architektúrára épülő rendszer átfogó, teljes életciklusra érvényes fájlvédelmet biztosít, további biztonsági szintet adva a szervezet fájlszervereihez, egyéb tároló és fájlmegosztó eszközeihez (on-premise vagy cloud), együttműködve a DLP megoldásokkal. A platform az erős titkosítás és jogosultságkezelés mellett a FinalCode által jegyzett egyedi CryptoEase technológiát használja. A fájlbiztonsági funkciók külső és belső fájltárolásról valamint a fájlcsere mechanizmusokról történő leválasztásával a védelem aktív, követhető és tartós marad.

Biztonságos küldés, fogadás és felügyelet

 1. A FinalCode minden megosztásra vagy küldésre szánt fájlt azonnal titkosít ellátva azt a szervezet által előre definiált vagy a felhasználó által manuálisan megadott engedélyekkel. A fájltitkosító kódok az engedélyekkel továbbításra kerülnek a FinalCode biztonságos szervereire.
 2. A FinalCode által titkosított fájlok már biztonságosan megoszthatók bármilyen kommunikációs csatornán, legyen az privát, publikus vagy akár nem megbízható.
 3. A fogadó oldalon a fájl megnyitásával azonnal aktiválódnak a specifikus engedélyek és szabályok, betartva az előzetesen beállított paramétereket a fájl használatának folyamatos ellenőrzése mellett.
 4. A rendszer folyamatosan figyeli és rögzíti az elküldött és megosztott fájlokkal történő eseményeket, amelyről auditálható statisztika készül. A jogosulatlan műveleteket automatikusan blokkolja a rendszer, továbbá valós idejű riasztást küld a fájl tulajdonosának. Az elküldött fájlok hozzáférési és jogosultsági szintje utólag is változtatható, valamint törölhetők a címzettek gépeiről.

A FinalCode használatával sem a cégvetetésnek, sem pedig az alkalmazottaknak nem kell aggódniuk, hogy bizalmas fájlok esetleg rossz kezekbe kerülnének szervezeten belül vagy kívül. Egy egyszerű, rugalmas és könnyen bevezethető fájlvédelmi megoldás, mely együttműködik a meglévő infrastruktúrával és rendszerekkel.

Rugalmasság

A rendszer bevezethető szolgáltatott (SAAS) formában, vagy virtuális eszközként. A FinalCode szoftverei úgy lettek kialakítva, hogy kielégítsenek bármilyen szervezeti igényt, legyen az KKV szektor, multinacionális nagyvállalat, vagy kormányzati szerv.

Könnyű használni, egyszerű bevezetni

A Windows és Linux környezetben egyaránt működtethető FinalCode egyszerűen és gyorsan bevezethető, valamint azonnal integrálható a meglévő fájlszerverekkel, levelező, tartalomkezelő és fájlmegosztó rendszerekkel. A rendszergazdák, adminisztrátorok és felhasználók egy könnyen kezelhető, intuitív menedzsment felületen keresztül kezelhetik a szervezeti vagy egyéni fájlvédelmi beállításokat.

Biztonság

A FinalCode teljes életcikluson át tartó fájlvédelmet, AES 256 szabványú titkosítást, többszintű jogosultság- és engedélykezelő funkciót kínál. A teljes rendszert három fő komponens alkotja: a kisméretű felhasználói kliens, a globális menedzsment platform és biztonságos kulcsszerver, továbbá egy fogadó oldali kliens. A rendszer által titkosított fájlok csak az engedélyezett és jóváhagyott alkalmazásokkal vagy platformokon nyitható meg. A FinalCode interfész biztosítja a fájlhasználatra vonatkozó korlátozások folyamatos betartatását és az esetleges távoli törlést.

FinalCode CryptoEase

 • Egyszerű: Észrevétlenül beépül az alkalmazásokba
 • Könnyű használni: Nem kell jelszavakat használni és megjegyezni, vagy bonyolult kódokat kezelni
 • Tartós: A fájlvédelem követi a fájlokat mindenhova
 • Skálázható: Egyszerű kezelhetőség és névleges kulcs kezelés. Támogatja a vállalati biztonsági előírások érvényesítését.
 • A FinalCode CryptoEase technológia leegyszerűsíti a fájlvédelmi és titkosítási folyamatot, megkönnyítve a felhasználók munkáját és jelentősen lecsökkentve az IT részlegek titkosítási kulcsok kezelésére fordított idejét.
 • A FinalCode szerver automatizálja a bejövő feladatokat, kezeli a hitelesített belső- és külső felhasználókat és eszközeiket.
 • A FinalCode szerver biztonságosan kezeli a titkosító kulcsokat, hozzáférési jogosultságokat. A titkosítás és a visszafejtés helyileg, fájlonként történik.
 • A FinalCode nyomon követi a fájlokat és folyamatosan ellenőrzi a hozzáférést, használatot és további beavatkozási lehetőséget biztosít bárhova kerüljenek is az adatok.

Érdekli megoldásunk? Szeretne további tájékoztatást kapni? Írjon nekünk!