A Dtex a vállalatra irányuló belső veszélyeket hivatott kiszűrni. Sokáig ez a terület jelentette a legnagyobb kihívást a cégek, szervezetek számára

Azonnali és átfogó végpont biztonsági analitikák

A Dtex egy komplex humán analitikai rendszer, mely a mesterséges intelligenciát felhasználva vizsgálja és elemezi a felhasználói viselkedéseket, munka hatékonyságot és a motivációs trendeket. A kinyert adatokon keresztül valós idejű rálátást kapunk a potenciális veszélyekre, melyek alapján meghozhatók a megfelelő vezetői döntések.

A belső kockázatok felszámolása

A Dtex hatékony válasz a belső kiberveszélyek előre jelzésére és elhárítására. Segítségével kiszűrhető az adatlopás, a nagy kockázatú adatmozgások, illegális letöltések, a vállalat által kockázatosnak vagy nem kívánatosnak ítélt egyéb tartalmak letöltése, megosztása. A rendszer képes figyelni a felhő alapú megoldásokon történő tevékenységet (pl. levelezés vagy fájlmegosztás) is.

Informatikai eszközök kihasználtsága

A Dtex az informatikai jellegű döntéseket is támogatja, mivel képes átfogó, felhasználó szintű képet adni a különféle szoftverek használatáról. A Dtex-et informatikai analitikai célokra használó cégek jelentős megtakarításokról számoltak be, ugyanakkor nagymértékben javították dolgozóik munkahatékonyságát is.

Videók

A Dtex biztonságot, rálátást és teljes transzparenciát biztosít a vállalatok részére. Segítségével megakadályozhatók a visszaélések, adatlopások, egyéb belső veszélyek, továbbá a komplex humán analitikán keresztül növelhető a dolgozók hatékonysága.

A rendszer megfelel az Európai Uniós és hazai adat- és titokvédelmi, valamint személyes adatok védelméről szóló törvényi előírásoknak.

Érdekli megoldásunk? Szeretne további tájékoztatást kapni? Írjon nekünk!