A Box egy piacvezető, biztonságos tartalomkezelő és együttműködési platform, melyet a digitális kor munkastílusára és feladataira terveztek.

Fájlszerver felhő

Nagyvállalati ügyfelek részére a Box korlátlan tárhelyet biztosít az üzleti tartalmak tárolására. Az így tárolt tartalmak a vezető iparági biztonsági rendszereknek köszönhetően bárhol és bármikor biztonságosan elérhetőek, bármilyen eszközön.

Dokumentum és tartalomkezelés

A digitális tartalom méretétől és formátumától függetlenül archiválhatók, tárolhatók és rendszerezhetők az üzleti információk, amelyekhez hozzárendelhetők majd automatizálhatók a különböző szervezeti munkafolyamatok. A szervezeti felépítésnek és vállalati irányelveknek megfelelően kialakíthatók komplex jogosultsági és hozzáférési szabályok.

Magas felhasználói élmény és biztonság

A rendszer egyesíti az egyszerű, intuitív felületen keresztül elérhető magas felhasználói élményt az informatika és egyéb szabályozások által megkövetelt vezető iparági biztonsággal. Biztosítja a vállalati tartalmakra, illetve az ezekkel kapcsolatos folyamatokra, felhasználókra történő teljes és valós idejű rálátást.

Egyéni felhasználóktól kezdve, csoportokon keresztül nagyvállalatokig segít egyszerűen együttműködni, menedzselni és megosztani a legfontosabb információkat bárhonnan, bármilyen eszközről.

Projekt menedzsment

Kialakíthatók ún. online munkaterületek, amelyek lehetővé teszik a dolgozók és munkacsoportok valós idejű együttműködését és kommunikációját egymással. A rendszer végig követi a tartalmakban történt változásokat, amelyek később bármikor visszahívhatók.

Virtuális adatszobák

A virtuális adatszobák olyan védett online helyek, ahol a vállalatok információkat és tartalmakat cserélhetnek, vagy megbeszéléseket folytathatnak külső partnereikkel, illetve leegyszerűsíthetik az ezekkel kapcsolatos folyamatokat és feladatok elvégzését. Főbb területek: HR, tendereztetés, könyvelés és számlakezelés, szerződéskötések, beszerzés, jogi viták és egyeztetések, stb. Minden egyes virtuális tárgyaló személyre szabható és egyedileg konfigurálható.

Értékesítési és marketing portál

A Box a marketing és értékesítő szakemberek világszerte kedvelt megoldása. A rendszer segítségével hatékonyan tudják kezelni a kreatív tartalmakat, a több-csatornás marketing kommunikációt, de kitűnő eszköz a rendezvényszervezésben is. Az értékesítő kollégák a Box használatával mindig a naprakész információkkal láthatják el ügyfeleiket, továbbá gyorsabbá, hatékonyabbá tehetik az értékesítési folyamatokat.

Vállalati mobil produktivitás

A Box lehetővé teszi a vállalati tartalmak elérését, szerkesztését és az együttműködést bárhol, bármikor és bármilyen eszközön (mobiltelefon, táblagép, személyi számítógép). Ugyanakkor biztosítja az adatok hatékony védelmét és menedzselhetőségét. Az úton lévő dolgozók produktivitásának növelése érdekében a Box mobil alkalmazások számos más, mobileszközön elérhető programmal is együttműködnek.

Iparági ökoszisztémák

A BOX mint platform egy sor ökoszisztémába (többek között: SAP, Oracle, Salesforce, Microsoft Office, levelezés, feladatmenedzsment, számlázás, CAD…) illeszthető, de természetesen egyedi, vállalati igényekre szabott modulok is fejleszthetők hozzá. Iparági megoldások: Reklám és hirdetés, oktatás, energiaipar, építőipar, pénzügyi és biztosítási szolgáltatások, államigazgatás, egészségügy és biotechnológia, csúcstechnológia, jogi szolgáltatások, gyártóipar, média- és szórakoztatóipar, nonprofit szervezetek, kiskereskedelem.

Munkafolyamatok, automatizálás

A Box használatával optimalizálhatók a kulcsfontosságú üzleti és pénzügyi folyamatok egyetlen biztonságos felületen. Ennek köszönhetően csökkenthető a munkafolyamatokra fordított idő és erőforrás, javítható az ügyfelekkel való kapcsolattartás minősége, valamint az értékesítésen, marketingen, pénzügyi részlegeken és a külsős vagy távoli helyeken dolgozó kollégák termelékenysége.

Videók

A Box valós idejű rálátást biztosít a tartalmakra és az ezeket kezelő felhasználói tevékenységekre, ezen felül folyamatokat kezel, beállíthatók különféle automatizmusok és összetett szabályrendszerek mentén működtethető. A Box használatával optimalizálhatók a kulcsfontosságú üzleti és pénzügyi folyamatok egy biztonságos platformon. Ezeknek köszönhetően csökkenthető a munkafolyamatokra fordított idő és erőforrás, javítható az ügyfelekkel való kapcsolattartás minősége, valamint javítható a különféle területeken dolgozó kollégák termelékenysége fokozott adatvédelem mellett.

Érdekli a Box? Szeretne további tájékoztatást kapni? Írjon nekünk!